Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Vicii si virtute" by Alissa Johnson " Book PDF Kindle ePub Free

Vicii si virtute

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Vicii si virtute
  • Author : Alissa Johnson
  • Release Date : January 24, 2017
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3610 KB

Description

Ca fiică nelegitimă a unei femei cu reputație scandaloasă, domnișoara Anna Rees este aproape la fel de bine cunoscută pentru că a crescut în lumea hedonistă demimondenă, pe cât este pentru firea ei retrasă. Anna tânjește să lase în urmă lumea de curtezane a mamei ei și să ducă o viață liniștită la țară, cu un câine drept companion.
ÃŽntr-o noapte însă, îl întâlneÈ™te pe neaÈ™teptate pe chipeÈ™ul, fermecătorul È™i, evident, păcătosul Lord Dane. Vicontele Maximilian Dane este perfect mulÈ›umit să fie un crai. După ani de supunere față de dictatele societății decente – cu rezultate dezastruoase –, a încetat să mai urmeze regulile ridicole ale înaltei societăți È™i nu vede nici un motiv să înceapă din nou să cocheteze cu respectabilitatea.
DeÈ™i cei doi își promit să se revadă curând, soarta amână momentul timp de patru ani, până când Anna își regăseÈ™te fratele vitreg, care se dovedeÈ™te a fi cel mai bun prieten al lui Max. Curând își dau seama că nici unul nu l-a putut uita pe celălalt… dar È™i că anii nu le-au schimbat concepÈ›iile. Acum dorinÈ›a Annei este să-l convingă pe Max să i se alăture în căutarea respectabilității. Iar a lui Max – să o convingă că viaÈ›a este mai dulce când te laÈ™i în voia pasiunilor păcătoase.


Free PDF Books "Vicii si virtute" Online ePub Kindle